2007/12/31

Avdop

Jag brukar då och då stöta på Biskop Danell, en herre som föresrpåkar avdop, och som brukar gå / sitta på stan och berätta om att han anser att kristendomen inte tillåter avdop. Träffade honom på väg till jobbet idag, och jag måste säga att han är riktigt trevlig.

Känner mig delvis tvungen att kolla upp det här med dop. Vad innebär det egentligen? Varför går det inte att avdöpas? Detta måste utvärderas och investigeras:)

Vad är dop?
Dop är den handling genom vilken man upptas i den kristna kyrkans gemenskap. Ordet är besläktat med dopp, eftersom dopet ursprungligen (se nedan) normalt utfördes genom nedsänkning i vatten. Det grekiska ord som används för dop i nya testamentets grundtext är baptisma, och enligt Vines Expository Dictionary of New Testament Words syftar det på "neddoppning, fullständig nedsänkning och uppresande" (wikipedia).


Detta måste ju då innebära att man blir avdöpt om man går ur svenska kyrkan? - Nej! Det gör det inte, svenska kyrkan säger att dopet är en handling och att detta därmed innebär att det inte kan strykas från listorna. Kolla in beslutet på svenska kyrkans hemsida.

Så Biskop Danell har ju rätt i sak, men är det verkligen något som man egentligen ska hålla på o tjafsa om? Jag vet inte.

202 comments:

1 – 200 of 202   Newer›   Newest»
kyrksyster said...

Biskop Danell? Trodde han dog för 10 år sen minst...

Dopet är en gång gjort och kan inte göras om eller tvättas bort. Men lever man inte i sitt dop har det väl inte så stor funktion längre. Man blir kanske inte avkristnad för att man går ur kyrkan - men avsäger man sig sin tro så behöver man kanske inte heller bekymra sig för sitt dop... eller?

AVDÖP DEMONEN FOGELQVIST said...

AGRONOM LARS DANELL AVDÖPER
Jag Agronom Lars Danell ifrån Enebyberg anser Avdöparnas Trolldom så intressant att jag vill befalla Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud Döda Alla Döpta som inte begriper Avdop som en Demokratisk Grundprincip att kunna välja mellan två ytterligheter där Dopets Ytterlighet bara kan vara Avdop!

AVDÖP SATAN said...

Nazismen i Danell-Dopet konfirmeras av att dricka Judiskt Blod i Nattvarden, vilket förklarar Förintelsen i förlängningen och Botas bara med Avdop.
Detta hävdar Biskop Sven Danell.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖP SYNSAM I KONKURS
Synsam i Uppsala försätts härmed i Konkurs med Trolldom därför att Personalen Hotar och Skrämmer Handikappade på öppen Gata.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖP SVENSKA MODELLEN
Kvinna söker hjälp i Kyrka och Prästen anlitar Psykiatrikern som i kontakt med Kirurgen Tvångsaborterar Fostret, vars smäta skriker i Huvud på Kvinna som blir Tokig och Dör för att Prästen skall få välsigna hennes Hädanfärd Prästen orsakat.
Detta hävdar Biskop Danell.

AVDÖP SATAN said...

REGERINGSKANSLIET GODKÄNNER AVDOP MED TROLLDOM
I Brev 25/11-2008 Godkänner Regeringskansliet Undervisningen Avdop Med Trolldom på internet och erbjuder Avdöparna Jobb att undervisa Avdop Med Trolldom ideellt f.o.m. 1/1-2009.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖP KATOLIKERNA MED TROLLDOM
Avdöp Katolikerna i Uppsala med Trolldom däför att dom Tror sig veta att deras Gud orsakade Förintelsen därför att det Judiska Folket inte Erkänner Kyrkans Jesus som Messias, vilket det Judiska Folket gör helt Rätt i.
Biskop Sven Danell hävdar att Trolldomen fungerar lika bra på Katoliker som på Protestanter därför att dom har gemensamt Dop.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖP UTTALADE FÖRBANNELSER
På inrådan av Prästen Hans Lindholm bryr sig Paavo Renkolainen inte om vad Avdöparen säger utan uttalar Förbannelser som näst intill kostat Avdöparen Livet tack vare Prästen Hans Lindholm och Paavo Renkolainens uttalade Förbannelser över Avdöparen.

AVDÖP SATAN said...

AVDOP MED GILGAMESH EPOS 3000 ÅR FÖRE JUDENDOMEN!
Vågen sköljer över Världen och Skatten finns i Havets djup. Den som finner Skatten på Havets Botten sticker sig Blodig på Törnen och får Evigt Liv när Ormen tar Skatten för att Ömsa Skinn i olika Skepnader.
Detta enligt Biskop Sven Danell.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖP HÅKAN "HUBBE" LARSSON
När Kompositör Håkan"Hubbe"Larsson kombinerar Dopets Dårskap och Demens med Studier i Judendomen upprepar han Hitlers misstag utan Vett att Avdöpa sig.
Samma sak gäller Roland Keijsers Sambo Kirsten Holm som därför INTE får Tonsätta Avdöpar-Folkets Texter.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖP UPPSALA
Alla Döpta som uttalar Förbannelser (Förtal) över Avdop med Trolldom Dör en förtidig Död! Det visar Alla Dödsannonser i UNT hälsar Biskop Danell som Kämpar för Alla som far illa av Kyrkans Dop.

AVDÖP SATAN said...

FOLKLORE CENTRUM ÅKALLAR DÖDEN
Efter att Folklore Centrum Wollmar Yxkullsgatan 2 i Stockholm kallar Avdop med Trolldom för Billig Retorik uttalas härmed Avdop med Trolldom över Folklore Centrum med förtidig Döda för Alla som har satt och kommer att sätta sin Fot där!

AVDÖP SATAN said...

KASTRERA KRISTENDOMEN
Dopets dyrkan av Renhet förutsätter sin egen Smuts i form av Otukt och Sodomi för att ha något att få Förlåtet i sina Tidelag-Tempel när Döptas Bikt bara betyder att bekänna Brott mot det Naturliga.
Avdöpar-Kyrkan uttövar därför Avdop med Trolldom.

AVDÖP SATAN said...

TROLLDOM TAR ALLA DOP
Avdop med Trolldom tar Alla Dop som uttalar Förbannelser i form av Förtal över Avdop med Trolldom.

AVDÖP SATAN said...

AVDOP UTPLÅNAR DÖPTA VÄRLDEN
Avdop med Trolldom befaller Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud utplåna Döpta Världen och dess Medlöpare därför att Döpta Världen inte har Vett att se Avdop som en Demokratisk Rättighet Juridiskt.
Emet Amen=Trolldomen Vinner Laga Kraft.

AVDÖP SATAN said...

AVDOP BINDER KYRKORNAS DOP I TROLLDOM
Kyrkornas dyrkan av Renhet orsakas av Kyrkornas egen Smuts i form av Otukt och Sodomi som dricker Judiskt Blod i Nattvarden och därför Föder Krav på Avdop som en Demokratisk Rättighet Juridiskt som Skiljer på Kyrkornas VattenDop ifrån AndeDop!

AVDÖP SATAN said...

AVDOP DÖDAR TROLLDOM MED TROLLDOM
Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud!
Låt befallningen att Döda Alla Levande och Döda Kyrkligt VattenDöpta som nämns vid Namn inför Era Ansikten INTE uppfyllas!
Emet Amen Met= Trolldomen Vinner Laga Kraft åt Trolldomens Död!

AVDÖP SATAN said...

DÖPTA JUDAR SKRÄMMER JUDAR
Judiska Föreningen i Uppsala bjuder in Döpta med Tidelag men INTE Avdöparna som inte sysslar med sådant.
Döpta Judar skrämmer därför Judar som är för Avdop!

AVDÖP SATAN said...

AVDÖPAR-FOLKET HÄVDAR SITT ANDEDOP
Kyrkliga VattenDop Hädar alltid Helig Ande i AndeDop för att ha något att få förlåtet när Otukt och Sodomi dricker Judiskt Blod i Nattvardens Renhet som förutsätter sin egen Smuts!
AndeDop är Ett personligt Möte med En Gud Fri ifrån Allt vad Kyrkor heter.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖPTA PRÄSTER DÖDAR
Prästen Brita Bergling och Prästen Kerstin Berglund säger att Alla Döptas Förböner alltid får motsatt effekt därför att Döptas umgänge med Döda älskar Synden mer än Gud!
Se Biskop Edsbjörn Hagbergs framlidna dotter som Exempel.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖPTA LÄR DÖPTA KONTAKTA DÖDA
Avdöpta lär Döpta Be Namngivna Döda Kontakta dem genom att säga till dom Namngivna Döda att Kontakta dem!
Förr eller senare uppstår Kontakt!

AVDÖP SATAN said...

SONJA DANELL DÖDAR TYRA
Efter att Sonja Danell Lurat av sina Styvföräldrar Tyra och Gottfrid Hemmanet i Vistträsk och placerat Tyra i en liten Lägenhet i Älvsbyn Hängde Tyra sig!

AVDÖP SATAN said...

PASTOR ULF EKMANS FÖRÄLDRAR
Pastor Ulf Ekmans Föräldrar berättade om Ulfs Sexuella experiment med Hundar innan han blev Frälst och att Judiska Sionister aldrig skulle bjuda in Ulfs Sexuella experiment med Hundar till Israel om dom inte sysslar med samma sak!

AVDÖP SATAN said...

AVDOPETS BISKOP
Avdopets Biskop Sven Danell Lär Döpta Kontakta Döda genom att Döpta Ber Namngivna Döda Kontakta dem! Förr eller senare uppstår Kontakt när Avdopets Domprost Gustaf Adolf Danell förespråkar utlopp för All Sexuell Lust för att bli av med den.

AVDÖP SATAN said...

GUNVOR DANELL GRÅTER
Varför vill INTE Släkten Danell ta Gunvor Danells Sorg på allvar när hon gråter över att hennes Make Hugo Danell har ett Hemligt Sexuellt förhållande med Svärdotter Sonja Danell enligt Gunvor Danell i Biktsamtal med Biskop Sven Danell.

AVDÖP SATAN said...

BISKOP DANELL BEKÄNNER
I Bikt bekänner Präster att dom blandar en droppe av sitt eget Blod i Nattvardskalken därför att dom anser sig vara Guds Ställföreträdare vars Blod Församlingen måste Välsignas med.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖPAR-FOLKET HITTAR GENEN
Avdop lokaliserar Genen vars enda funktion fyller Tomhet med Tomhetens kunskap och spränger Genen i Bitar med STROKE som följd.

AVDÖP SATAN said...

DÖPT JUDINNA VÄLSIGNAR AVDOP
Tack! Helle Klein för att du bejakar tanken att Döpa Avdöpta i ditt Sköte genom att Välsigna Mannens Pung med Handpåläggning när Vi höll om varandra utanför Pastoralinstitutet i Uppsala.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖPARNAS ANDEDOP
Ande i Naturen Döper Människan genom Kristus Natur Fri ifrån Kyrkornas Renhet som förutsätter sin egen Smuts i form av Otukt och Sodomi för att ha något att få förlåtet när Synden dricker Judiskt Blod i Nattvarden som en Självuppfyllande Förintelse.

AVDÖP SATAN said...

SYNDEN I UPPSALA
Prästen Hans Lindholm och Pastor Ulf Ekman säger att dom renar sina Synder i Judiskt Blod medan Professor Ove Wikström förespråkar utlopp för All Sexuell Lust för att som Författare bli av med den. Han tycker ochså om Judiskt Blod.

AVDÖP SATAN said...

AVDÖP LUTHER I UPPSALA
Kampen mellan att vara Kär i en Judisk Man vid Namn Jesus och att Bibeln Förbjuder det får Luthers Lära i Prästen Lars Borgström utlopp för i Förkunnelsen.

AVDÖP SATAN said...

SAMHÄLLSEKONOMISKA AVDOP
Abortera Jesus Barnet därför att Jesus anhängare Aborterar p.g.a. Otukt och Sodomi som mår bäst när dom mår dåligt motsvarande 80% av Försäkringssystemets utbetalningar.

AVDÖP SATAN said...

FÖRAKT FÖR DOPETS FÖRAKT
Avkragade Prästen Lars Borgströms förakt för Gustaf Adolf Danells Respekt för Avdöpar-Folket och deras Avdop med Trolldom visar att Lars Borgström inte är kapabel att axla någon form av Prästämbete.

AVDÖP SATAN said...

VÅLD FÖDER VÅLD
Präster,Psykiatriker och Politiker förgriper sig på redan utsatta genom att behandla utsatta som dom själva vill bli behandlade, vilket innebär att det är Fritt Fram att ge sig på dessa Myndighetspersoner och deras Barn och BarnBarn.
Lycka Till!

AVDÖP SATAN said...

UPPSALA APARTHEID
Kyrkans Folk som stöter ihop med Avdöpare vid Busskuren i Uppsala säger att dom vägrar sitta i samma Buss som Avdöpare och tar därför nästa Buss.

AVDÖP VÅLDTÄCKTER I LULEÅ said...

AVDÖPAR-FOLKET VISAR VÄGEN
Vägen till Gilgamesh Trolldom befaller Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud prägla Kyrkornas Paradis med Död och Förintelse för Alla som inte erkänner Demokratins Grundprincip att kunna välja mellan två ytterligheter där Dopets ytterlighet bara kan vara Avdop.
Emet Amen=Trolldomen Vinner Kraft.

AVDÖPAR-FOLKET UPPTÄCKER KVINNAN said...

RABBIMAM-SKOLA AVDOP
Låt inga Konvertiter ifrån Kristendomen bli Rabbiner eller Imamer därför att dom inte är Avdöpta Juridiskt genom att ha papper på det!

AVDÖP LULEÅ said...

GILGAMESH AVDOP
Gilgamesh (Trädets Tvilling) gör Judendom, Kristendom och Islam överflödig när Judendomens MikvaDop Konfirmerar Omskärelse efter att en "Ängel" uppenbarat sig för Abraham och "sagt" att han skall Lyda Sahra i Allt vad hon säger när hon vill ge Isac Förstfödslorätten att vara Guds utvalda trots att Abraham vill ge Ismael den Rätten ochså.

AVDÖP SATAN said...

HUMAN EKOLOGISKA AVDOP
Professor Peter Söderbaums Doktorsavhandling vill Straffa Miljöbovar och Belöna Miljövänner.
Denna Selektiva behandlinga av Människor för Tankarna till Nazityskland som uteslutande präglades av Dopets Dårskap och Demens.

AVDÖPAR-FOLKET STIFTAR RELIGION said...

AVDÖP DOPETS DÅRAR
En berusad Eva Hjärpe (Kalix Kommun) Våldtog en Avdöpare på Universum i Umeå 1972 framför ögonen på Avdöparens Flickvän Christina Samuelsson för att det där efter bara skulle gå utför.

AVDÖPAR-FOLKET STIFTAR RELIGION said...

AVDÖP DÅRARNA DANELL
Att Mats Danell (Hortlax) och Kalle Danell (Piteå) får inneha Skjutvapen trots att Föräldrarnas Schizofreni är väl dokumenterad inom Sjukvården borde Luleå-Polisen kolla upp innan något allvarligt händer!

AVDÖP SIONS MIKVADOP said...

AVDÖPAR-KYRKAN UTNÄMNER BISKOPAR
Avkragade Prästen Lars Borgström ifrån Uppsala önskar ta Namnet Borgstöm Danell för att kunna bli Biskop i Avdöpar-Kyrkan och Döpa Alla Avdöpta, vilket härmed Godkännes!
Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖP SIONS MIKVADOP said...

AVDÖPARNA VILL VÄL
Avdöparna vill att Döpta som inte far illa av Dop i Solidaritet med dom som far illa av Dop Avdöper sig utan att motarbeta Avdöparna med Texter och Påståenden på internet i NAMN Avdöparna får Skulden för.

JUDENDOMENS ANTI-SIONISTER said...

AVDÖP DOPETS FÖRBANNELSE
Dopets Förbannelse ligger i hur Döpta uppfattar sig själva i förhållande till en Gud som INTE existerar i påhittad förlåtelse.

AVDOP ÄR BÖNEN said...

AVDÖPAR-FOLKET HAR TELEPATISK-TROLLDOM GEMENSAM.
AVDOP ÄR BÖNEN

AVDOP-SEMINARIER I UPPSALA said...

ISRAELS GUD KNARKAR
Soldater i ISRAELS Arme Knarkar i likhet med Ryssar och Amerikanare för att kunna utföra de mest bestiala övergrepp på Barn, Kvinnor och Handikappade utan att reagera.

AVDOP-SEMINARIER I UPPSALA said...

KATT&LIKEN MÖRDAR JESUS
Hur skall Katt&Liken fällas för Mord på Juden Jesus när Katt&Liken äter Judens Kropp och dricker Judens Blod i Katt&Likens Tidelag-Tempel för att sedan kanalisera sin Sexualitet på denna Mördade Jude.

AVDOP-SEMINARIER I UPPSALA said...

MÄNNEN I UPPSALA
Prästen Paavo Johannes Renkolainen berättar att Katten trodde det var Potatismos som kom ut när Paavo masturberade tillsammans med Katten och Katten Slickade av Paavo.
Fråga Same Ville Söderbaum om hans Hamster ochså trodde det var Potatismos, vilket säger en hel del om Samer idag.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

AVDOP I VINE-YARD
Alla Medlemmar med Barn och BarnBarn i Vine-Yard blir Avdöpta med Trolldom därför att dom kanaliserar sin Sexualitet på en Död Jude dom kallar Jesus.
Det samma gäller Spelman Olle Lindvall ifrån Orsa.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

BARACK OBAMA
Do you like Debaptism against Baptism in a Demokratik way?

AVDÖPAR-KYRKAN said...

SVENSKA HANDELSBANKEN DISKRIMINERAR
Personalen på Svenska Handelsbanken i Uppsala Ber om ursäkt för att dom är som Djuren dom Sexuellt beblandar sig med och att det går ut över kunderna.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

RESTAURANG "KOKTA MISSIONÄREN"
Missionärer Kokas och serveras på Restaurang "Kokta Missionären" därför att Missionärerna äter Judens Kropp och dricker Judens Blod i "Heliga Måltider". Kan dom så kan Restaurang "Kokta Missionären" Domkyrkoplan-Uppsala Domkyrkoförsamling.
Välkomna.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

PRÄSTEN SÄGER SIG VARA JESUS.
När Prästen säger att Alla blir Juden Jesus när dom dricker hans Blod i Nattvarden måste ju Prästens Fru vara Kristi Brud.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

AVDÖPAR-KYRKAN I BIKT.
Avdöpar-Kyrkans Biktfader Biskop Björn Fjärstedt ger Avdöpar-Kyrkans Medlemmar Avlösning för Medlemmarnas bortvändhet ifrån Gud 2009-01-24.
Tack! Björn!

HardangerDanne said...

HardangerDanne från Hardangervidda tackar Sven Danell för en lyckad förtrollning den 9:e maj då Stina Wolter sket på sig på Radio Upplands 30:årskalas.

DangerdangeDanne tog sig friheten att avdöpa kommunalråd Lena Hartwig och ta bort korset från hennes panna bara genom att säga det i en oplanerad konfrontation utanför Åhléns i Uppsala.

Voodoo bör utföras med hjälp av kali=dödens gud på stadens skamfläck även kallad bordellen även känd som polishuset i Uppsala eftersom länspolischefen vid upprepade tillfällen sökt sig till katt&liken och haft tidelag med hästar i alunda under pågående mordutredning förra året.

hoppas voodoomästre danell, tillsynsmannen, inte tagit illa vid sig av mitt impulsiva avdöpande av lena hartwig.

AVDÖP CANNABIS-FÖRGIFTAD said...

BIBLIOTEK STOPPAR KONST
Samtliga Chefer vid Alla Bibliotek i Uppsala vill Godkänna Avdop som Retorisk installation på sina Bibliotek utom deras Chef Mari-Louise Riton därför att Avdöparna Trollat bort Konstnär Bengt Riton och nu ochså kommer att Trolla bort Mari-Louise Riton.

AVDÖP CANNABIS-FÖRGIFTAD said...

FRÄLSNINGSARMEN ÄR FARLIG
När Knarkare får vara Civilmedlemmar i Frälsningarmen och Hota Cafegäster bör Uppsala Kommun Stänga Cafeverksamheten omedelbart eftersom det finns Råttor.

AVDÖP CANNABIS-FÖRGIFTAD said...

UPPSALA TEOLOGER DÖDAR
När Uppsala Teologerna Gustaf Björk och Lars Borgström säger att deras Församling St:Pauli Kärlek till Döden är av Sexuell Karaktär ger dom Gustaf-Adolf Danells Teologi dåligt Rykte. St:Pauli Kapell ligger i Akademiska Sjukhuset i Uppsala.

HardangerDanne said...

Avdöp Sverige nu!

Vart du än går på jordklotet så vittnar katt-astroferna om en enda sak. Att våra samhällen slits sönder av olika former av galenskaper.

Det är hat och våld överallt; så mycket att till och med våran egen värld är hotad av ett kärnvapenkrig, så förödande att det skulle skicka hela jordgloben djupt djupt ner i arslet på nazist-familjfadern Fredrik Reinfeldt=helvetets abyss.

Våra samhällen med hjälp av kommunalråd Lena Hartwig - den ofrivilligt avdöpta - ger nu efter för tidelag, våldtäkter, porr, pedofili, drogmissbruk, utrotning av naturresurser, urbefolkning och diverse djurarter tills vi inte längre kan se skillnad idag och dagarna av Sodom och Gomorrah.

Du kanske undrar om det finns något hopp för dig? - Ja, det finns hopp för dig. Så länge hoppet finns om ett samhälle med självklara demokratiska rättigheten att avdöpas både juridiskt och spirituellt genom att bara säga det.

Avdöpare Sven Danell kan avdöpa dig och ta korsets tecken ifrån din panna genom att bara säga det. Han behövde inte göra det för mig eftersom jag aldrig utsattes för det kyrkliga övergreppet men han kan göra det för dig!

AVDÖP CANNABIS-FÖRGIFTAD said...

AVDOP FÖRLOSSAR
All Förlossning ligger i att sluta längta efter Förlossning som Avdop med Trolldom Botar Dopets längtan efter Förlossning genom att gå in i Döptas Psyke och förändra det till oigenkännlighet bara för att Döpta skall Lära sig Läxan Avdop som en Demokratisk Rättighet Juridiskt. Trollformeln som gör Trolldomen verksam finns på internet.

BIBELN DEBATTERAR AVDOP said...

AVDÖP GUDS ELAKA BARN
Avdöp Guds Elaka Barn som INTE vill ta ansvar för Guds Elaka Barn.

BIBELN DEBATTERAR AVDOP said...

HÅKAN "HUBBE" LARSSON=PETER GULLIN
Kompositör
Håkan "Hubbe" Larsson säger att han uttalar Förbannelser över Avdöparen därför att han INTE vill bli som Avdöparen på samma sätt som Peter Gullin sa att han hellre umgås med Döda än med Avdöparna.

BIBELN DEBATTERAR AVDOP said...

DÖPTA KULTURELITENS DUMHET
Döpta Kultureliten har svårast att fatta Poängen med Avdop, gränsen till Dumhet så som Döpta Författare, Kompositörer, Konstnärer, Musiker, Poeter och Filmare. Döpta Kulturen är En Katastrof.

BIBELN DEBATTERAR AVDOP said...

KNUTBY-KNUTSON=MÖRDARSLÄKTEN
Indien Missionär Familj Knutson med Familje-Prästen Hans Lindholms goda Minne Hotar Folk till Livet och som får Hjärnblödningar därför att dessa Döpta Förövares dyrkan av Renhet förutsätter deras egen Smuts i form av Otukt och Sodomi. Avdop med Trolldom kommer att Ta dessa Döpta Förövare med Barn och BarnBarn.

AVDOP I NATTAVAARA said...

PRÄSTER SOM AVDÖPER
Präster som Hävdar möjligheten att Avdöpa sig vid utträde som Medlem ur Sv.Kyrkan hänvisar till att Dopet är Grunden för Medlemmskap i Sv.Kyrkan. Alla som träder ut ur Sv.Kyrkan är fortfarande Medlemmar utan att dom vet om det så länge Sv.Kyrkan inte tillåter Avdop.

AVDOP I NATTAVAARA said...

REGINA-RASISTER
Regina-Teatern i Uppsala, vars Ledning vägrar Tala med Avdöparna därför att Trolldom är utövad på Teatern så att den skall gå i Konkurs just p.g.a deras Rasism.

AVDOP I NATTAVAARA said...

MATTIAS GARDELL-TORTYRENS ÅTERKOMST
Mattias Gardell Förintar Judar genom att dricka deras Blod i Nattvardens Renhet som förutsätter hans egen Smuts i form av Otukt och Sodomi. Det är vad Mattias Gardells Dop Konfirmerar.

ORTODOXA AVDOP said...

SKRATTANDE PRÄSTER VID BEGRAVNINGAR
Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud! På Erat uppdrag befaller Vi Alla Levande och Döda Döpta Präster Skratta vid Alla Begravningar tills dom begriper Avdop som en Demokratisk Rättighet Juridiskt.
Emet Amen=Trolldomen Vinner Kraft.

AVDÖP DÖPTA TOLKAR said...

PRÄSTERNAS SEXUELLA JESUS
Prästerna Hans Lindholm, Mats Thurfjell och Paavo Renkolainens dyrkan av Renhet förutsätter deras egen Smuts i form av Otukt och Sodomi med tanke på att deras Kärlek till Juden Jesus är av Sexuell Karaktär.
Avskaffa därför All Kyrklig verksamhet.

AVDÖP DÖPTA TOLKAR said...

SJUKA PRÄSTER HÅNAR DÖDA
När Prästen Svän Fogelqvist under en Begravnings-Gudstjänst Hånar och Skrattar åt den Avlidna Skrämmer han oss Sörjande.
Avskaffa därför All Kyrklig verksamhet.

AVDÖP DÖPTA TOLKAR said...

KRISTNA FREDSRÖRELSEN KRIGAR
Kristna Fredsrörelsen i Uppsala säger att Guds Vrede skall drabba Avdöpar-Folket och att Kristna Fredsrörelsen skall hjälpa Gud med detta.
Avskaffa därför All Kyrklig verksamhet.

AVDÖP DÖPTA TOLKAR said...

AVDOP VIA INTERNET
Hemsök Döptas Mantra "ur dyngan växer en Lotus" och lägg ut deras Namn på Internet tills dom begriper Avdop som en Demokratisk Rättighet Juridiskt.

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

FÖRGIFTA KYRKORNAS DOPVATTEN
Förgifta Kyrkornas DopVatten med Trollformeln Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud! På Er befallning Förgiftar Vi Kyrkornas DopVatten till Förbannelse för Alla som låter Döpa sig i Kyrkan.
Hälsningar!
Avdöpar-Kyrkan som vill avskaffa All Kyrklig verksamhet.

AVDOP FÖRGIFTAR KYRKORNAS DOPVATTEN said...

KYRKORNAS DOPVATTEN ÄR FÖRGIFTAT
Kyrkornas DopVatten är Förgiftat med Trollformeln Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud! På Er befallning Förgiftar Vi Kyrkornas DopVatten till Förbannelse för Alla som låter och låtit Döpa sig i Kyrkan.
Emet Amen=Trolldomen Vinner Kraft!
Hälsningar!
Avdöpar-Kyrkan som vill avskaffa All Kyrklig versamhet.

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

KRISTNA ÄR NAZISTER
Kristna är Nazister när dom Friar Hitler men Fäller Avdop som en Demokratisk Rättighet Juridiskt därför att Döpta Förintar det Judiska Folket när Döpta dricker Judiskt Blod i Nattvarden.

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

PRÄSTFAMILJENS FÖRBANNELSE
Efter att Bibliotekarie Ulla Näslund Knutson Hånglat med Svågern Bertil Normark Hotar Ullas Make Eric Knutson sina Offer tills dom får Hjärnblödning istället för att Separera ifrån sin Otrogna Ulla.

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

BISKOP SVEN DANELL
Efter att Biskop Sven Danell blev till genom en Våldtäckt blev han en ständig påminnelse för Släktens Skamliga Samvete.
Det är en Stor Nåd att Döpa sig när man erfar Anden men en Större Nåd att Avdöpa sig när man inte erfar Anden.
Avdöpar-Kyrkan vill däför avskaffa All Kyrklig verksamhet.

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

AVDOP BOTAR PÅVEN
Avdop Botar Påven som äter Judar och dricker deras Blod.

AVDÖP PRÄSTFAMILJENS FÖRBANNELSE said...

LUTHERSKA FÖRSAMLINGEN I UPPSALA
Logofilerna i Uppsala Lutherska Församling Lars Borgström och Ingemar Andersson säger att dom samlar Barn och Ungdommar 1 gång/vecka Odensgatan 15 i Uppsala till Orgier i Kärlek till Jesus.

AVDOP NYHET said...

NAKNA PRÄSTER
Lärar Kollegiet vid
Johannelunds Teologiska Seminarium i Uppsala Bannlyser Avdöparen därför att Kvinnliga Lärare och Elever säger att Avdöparen Klär av dom Nakna med Blicken Skamligt nog.

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

AVDÖPAR-KYRKAN
delar ut Förbannelser upp till Sjätte Led för dom som tiger om Avdop som Demokratisk Rättighet!

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

FÖRLÅT ALDRIG SVENSKARNA
Eftersom dom Döpta Svenskarna Dödade Avdöparen Johan Danell är det inte mer än Rätt att Svenskarna får Plikta med sina Liv om dom inte låter Avdöpa sig!

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

TEATERN GER
"Förbannelse tiger om Avdop som Demokratisk Rättighet"

Gå-Gatan i Uppsala dagligen mellan 12:00-13:00
Välkomna!
Hälsningar!
Uppsala Förbannelse Församling!

AVDOP BOTAR DOPETS DÖDANDE said...

FÖRBANNELSE FÖRBUNDET
delar ut Förbannelser till Alla som tiger om Avdop som Demokratisk Rättighet.

AVDOP=FÖRBANNELSE FÖRBUNDET said...

Hälsningar!
http://nkusa.org

AVDOP=http://nkusa.org said...

FÖRBANNELSE FÖRBUNDET
EFS Centralt och Östanbäck Kloster har anslutit sig till Förbannelse Förbundet som Experter på att uttala Förbannelser i Jesus Namn.

AVKRISTNA AVDOP said...

JAZZMUSIKER NILS DANELL Betalar Gertrud Vaak för Sexuella Tjänster på Enhörningsgränd i Bromma med bl.a en Resa till New York eftersom Hon säger att Hon bara umgås med Nils därför att Han har Pengar. Nils säger att det är villkoren som står till buds för Honom.

AVKRISTNA AVDOP said...

DÖPTA RUNKAR!
Döpta Sverige ger Döpta Fångvaktare ifrån andra Länder uppehållstillstånd trots att Fångvaktarna Tvingat Fångarna att Svälja när dom Runkat Fångarna i Munnen.

AVDOP MED PARAPSYKOLOGISK ÖVERFÖRING said...

EN DAG AV NÅD!
En Dag av Nåd är att kunna sitta på Jonsund med vetskapen om att Avdöparnas Fiender Paavo Renkolainen, Eric Knutson, Ulla Näslund Knutson och Kent Larsson är Döda!

DOP ÄR SJUKDOM AVDOP BOTAR said...

TILL FOGELQVIST!
Hej Anette!
Avdöparna gör Allt för att Alla med Namnet Fogelqvist skall Förintas med Trolldom, därför att din Son Svän Fogelqvist orsakade Barnets Död!
Hälsningar!
Avdöparen!

AVDOP-PSYKIATRI said...

HAK-KORS=KRISTI-KORS
Varför är Hak-Kors Förbjudet att bära men INTE Kristi-Kors som ochså Symboliserar Död och Förintelse?

HardangerDanne said...

Jag gjorde en bild i fjol eller en kjol, i detta århundrades år till Biskop Sven Danell att inspektera, men e-mail adressen stämde inte...

Vart kan man maila för att vidarebofodra denna digitala inskription här i world wide web?

HardangerDanne startar så småningom en affärskedja där alla avdöpare alltid är välkomna för att dom kämpar för en bra sak!

URBEFOLKNING MED AVDOP said...

AVDÖPAR-FOLKET UTANFÖR UNIVERSUM
Utanför Universum finn Ljus därför att Universums Mörker Skrämmer med "Spöken" "Andar" "Gudar" eller "Trolldom" utan Ljus!

URBEFOLKNING MED AVDOP said...

NILS DANELL
Nils Danell Försvarar Hugo Danell efter Allt Övervåld Hugo Danell utövad mot Nils Danells Syskon och Nils Danell är därför Medskyldig till Allt Övervåld Hugo Danell utövade.

BERNADOTTE FÖR AVDOP said...

GIRIGA JAZZMUSIKER
NILS DANELL OCH MATS DANELL
talade av Girighet gemensamma Osanningar för Hugo Danell Dödsbo för att kunna Roffa åt sig Mark och Ägodelar!

KRISTUS AVDÖPER said...

AVDÖPAR-KYRKAN ÄR TROVÄRDIG
Döpta som underkänner Kristus Kapacitet att Avdöpa underkänner Kristus!
Hälsningar! Avdöpar-Kyrkan.

AVDOP I TROSAMFUNDET SV.KYRKAN said...

FÖRSÄKRINGSKASSAN & HENRIC LINANDER
Efter 15 år i Tailand får Henric Linander ifrån Helsingborg Sjukpension ifrån Sverige för att Sjukpensionen skall bekosta hans fortsatta Liv i Tailand!
FYY SCHÄMS!

AVDOP I TROSAMFUNDET SV.KYRKAN said...

FÖRSÄKRINGSKASSAN & HENRIC LINANDER
Bedragaren Henric Linander ifrån Helsingborg men bosatt i Tailand gömmer Millioner i Tailändska Banker samtidigt som han försöker Lura till sig Sjukpension ifrån Sverige!
FYY SCHÄMS! Henric!

AVDOP GUD-IFIERAR TROLLDOM MED ORTODOX KAVORKA said...

-TIDNINGEN AVDÖPAREN RESENCERAR-
HÅKAN "HUBBE" LARSSON Komponerar inte Musik som Gestaltar Tystnaden utan den Präglas av att Dop är Demens Avdop Botar!
Tidningen Avdöparen.

AVDOP GUD-IFIERAR TROLLDOM MED ORTODOX KAVORKA said...

JAZZMUSIKER NILS DANELL
med sina bortskämda Barn Joel och Stina dementerar att Gertrud Vaak tar betalt för utförda Sexuella Tjänster eftersom hon har mer pengar på Banken än Nils trots att Nils är Mångmiljonär med Fastigheter på Puttisholmen i Stockholms Skärgård och Antnäs Burstskär i Luleå Skärgård!
Mycket vill ha mer!

AVDOP GUD-IFIERAR TROLLDOM MED ORTODOX KAVORKA said...

SATANISTERNA DANELL
Släkten Danell Blottar sin avsky för Avdop i form av Kristendomens dyrkan av Renhet som förutsätter sin egen Smuts i Otukt och Sodomi!
Dop är därför Sjukdom Avdop Botar!

AVDOP GUD-IFIERAR TROLLDOM MED ORTODOX KAVORKA said...

SATANISTER PÅ ÖSTANBÄCK-KLOSTER
dricker Judiskt Blod i Nattvarden varje dag!

AVDOP GUD-IFIERAR TROLLDOM MED ORTODOX KAVORKA said...

ULF EKMAN
Att Ulf Ekmans Kärlek till Jesus är av Sexuell Karaktär blir ett Brott mot det Naturliga som För Församlingen Livets Ord in i Prostitution!

TOURETTES TABU TESTAMENTE said...

DÖPTA KANIBALEN EZRA GEBREMEDHIN
assisterar vid Prästvigning av Satanister som dricker Judiskt Blod (i nattvarden) tillsammans med sin Fru Gennet Awalom och Barnen Emanuel och Mimmi påhejad av Hans Lindholm som varit för intim med sin Kastrerade Hankatt och därför mår Psykiskt dåligt.

TOURETTES TABU TESTAMENTE said...

MANFRED KNUTSON
Förkunnar Kristendomens dyrkan av Renhet i sin egen Smuts som dricker Judiskt Blod
(i nattvarden). Sven Fogelqvist gör samma sak, därför att hans Dop är Sjukdom Avdop Botar!

TOURETTES TABU TESTAMENTE said...

LÖFTEN OCH LOJALITETER VID DÖDSBÄDD
Efter att Avdöparens Hustru Lovat Avdöparens Förövare att ta hand om Avdöparen så länge Hon Lever Valde Hon en Lojalitet som står i Strid med Lojaliteten till Avdöparen!

TOURETTES TABU TESTAMENTE said...

HOMOSEXUELL MOSKE
upptar Döpta Konvertiter som bekräftar att deras Kärlek till Jesus är av Sexuell Karaktär och därmed Orenar Islam. Samma misstag gör Synagogan därför att Dop är Sjukdom Avdop Botar!

TOURETTES TABU TESTAMENTE said...

ERLING JOHANSSON
säger att hans Dop Konfirmerar hans Kärlek till Jesus av Sexuell Karaktär därför att han Kristna dyrkan av Renhet förutsätter hans egen Smuts i form av Otukt och Sodomi som bekräftar att hans Dop är Sjukdom Avdop Botar med Trolldom!

TOURETTES TABU TESTAMENTE said...

DÖPTA KVINNANS MENS-DEMENS
Varför Aborteras INTE Jesus Barnet när hans Kvinnliga anhängare inte gör annat i Dop som är En Kraft i sig oberoende av En Gemenskap?
Hälsningar!
Avdöpar-Kyrkan.

TOURETTES TABU TESTAMENTE said...

MÖRDARE MATS DANELL
Steriliserade Avdöparen först genom att Smitta honom med Könssjukdommar och sedan Slå honom så hårt i Tinningloben att Avdöparens Förstånd for All Världens Väg!
Hälsningar!
Uppväxten på Alvägen 23 i Luleå.

AVDOP (internet) AVPROGRAMERAR DOP SOM SJUKDOM said...

AVDOP (internet) AVPROGRAMERAR DOP SOM SJUKDOM!

DANELL DOKTORERAR said...

DOP SOM HOMOSEXUALITET
Dopets Kärlek till Jesus är alltid av Sexuell Karaktär, vilket den Uppländska Kompositören ifrån Almunge visar när han låter Granngubben föra in sin Grova Penis i Ändan och Spruta in Sperman mot en Påse Karameller.

NÅDETJUVEN SOM FÖRAKTAD AVDÖPARE said...

SVEFLUOR AB I UPPSALA
begår Brott när Döpt Personal Sven-Eric Edlund Hotar Handikappade som är för Avdop som En Demokratisk Rättighet!

NÅDETJUVEN SOM FÖRAKTAD AVDÖPARE said...

SLÄKTEN DANELL LOVAR
att Krossa Avdop med Trolldom innan Trolldomen tar Släkten Danell efter att Danell-Kuhmunen Hemman i Rensjön utanför Kiruna Brunnit ner till Grunden!
Hälsningar!
Släkten Danell.

NÅDETJUVEN SOM FÖRAKTAD AVDÖPARE said...

AVDOP MED TROLLDOM TILLÅTET
Avdop med Trolldom tar Döpta till Kyrkogården och är tillåtet enligt Svensk Lag under Religionsfrihet oavsett vad din Kyrka säger!

NÅDETJUVEN SOM FÖRAKTAD AVDÖPARE said...

GÖRAN PALM - JOHAN CULLBERG
dricker Judiskt Blod (i nattvarden) därför att deras Kärlek till Juden Jesus är av Sexuell Karaktär. S.k Judofili!
Samma sak gäller Torgny Lindgren!

UPPSALA AVDOP MUSEUM said...

VACCIN MOT TROLLDOM
Eftersom Döpta är utsatta för Trolldom är Vaccinet mot Trolldomen!
-Kali=Dödens Gud och Gud=Livets Gud-
På Erat uppdrag befaller Vi Döpta att Ni INTE uppfyller befallningarna som uttalas över oss Döpta!
Vaccinet fungerar bara på Döpta!

MISSIONSFÖRBUNDET AVDÖPER said...

BLI PRÄST I AVDÖPAR-KYRKAN
Du som tar del av innehållet Avdöpar-Kyrkan presenterar (internet) och upplever att du vill förkunna innehållet blir här med Vigd till Präst i Avdöpar-Kyrkan och får starta en Avdöpar-Församling som försörjer dig Manlig/Kvinnlig Präst i Avdöpar-Kyrkan.
Hälsningar! Avdöpar-Kyrkan
Biskop Sven Danell.

AVDOP-HUMANISTER ÅTALAR KRISTENDOMEN said...

AVDOP-HUMANISTERNA
befaller Kali=Dödens Gud Döda Alla Döpta därför att 10% av Jordens Befolkning som är Döpta Mördat, Våldtagit och Plundrat till sig 90%av Jordens Resurser.
Hälsningar!
Avdop-Humanisterna.

AVDOP-HUMANISTER ÅTALAR KRISTENDOMEN said...

AVDÖPARE JAKOB FOGELQVIST
befaller Kali=Dödens Gud Döda sin Mamma Elisabeth Fogelqvist, Mormor Anette Fogelqvist och Morbror Sven Fogelqvist med Barn och BarnBarn, därför att dom som Döpta Mördat, Våldtagit och Plundrat till sig 90%av Jordens Resurser!
Hälsningar!
Jakob.

AVDOP-HUMANISTER ÅTALAR KRISTENDOMEN said...

AVDÖP UPPSALA DOMPROST
Avdöpar-Kyrkan befaller Trolldomen Döda Domprosten i Uppsala med Barn och BarnBarn därför att Hon inte Avdöper dom som blir sjuka av Dopet!
Hälsningar!
Avdöpar-Kyrkan.

AVDOP-HUMANISTER ÅTALAR KRISTENDOMEN said...

FINSKA ORTODOXA AVDÖPAR-KYRKAN
Avdöp Pedofil-Prästen som Tror sig veta vad som är bäst för Barnen och därför tar sig Rätten att förgripa sig på Barnen med BarnDop utan att Barnen själva får vara med och bestämma, vilket Strider mot FN-Barnkonvention.
Hälsningar!
Finska Ortodoxa Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

RITUAL-MORD PÅ PETER GULIN
Uppsala Jazz-Elit på Katalin säger att dom är experter på att fånga Folk i sin Kärlek till Jesus som är av Sexuell Karaktär och därför Lurade Peter Gulin att Döpa sig i Pingstkyrkan till en säker Död med uppståndelse först när Cancer tog hans Liv! Peter ville men hann inte Avdöpa sig!
Hälsningar!
Finska Ortdoxa Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

AVDÖP JESUS-HITLER SEKTER
Döpta Juden Jesus, Döpta Juden Teodor Herzel (Sionismens Grundare) och Döpta Juden Adolf Hitlers anhängare Botas bara med Avdop!

Hälsningar!

Finska Ortodoxa Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

Prästerna Bergling förespråkar övergrepp på Spädbarn med Dop medan Biskop Danell förespråkar Avdop för Barn som blir Sjuka av Dop. Därav Konflikten mellan Prästerna Bergling och Biskop Danell

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

BISKOP DANELL INFÖR RÄTTA
Kära Sait-Innehavare! Kan du tänka dig att ta bort Alla inlägg som innehåller Namnen Danell och Knutson eftersom jag blivit Polisanmäld för att ha Skrivit dom enligt påståendet i Polisanmälan.
Vill INTE hamna i Finkan.
Hälsningar!
Biskop Sven Danell.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

ESOTERISKA SEX-SEKTEN
Esoteriska Sex-Sekten Döper Världen i Platoniska Orgasmer på Internet.
Alla Kvinnor är Välkomna!
Hälsningar!
Esoteriska Sex-Sekten.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

JESUS JIHAD
Uppsala Kommun och Jesus Jihad underkastar sin En Gud Allah och Mohamed som hans Profet för att vinna Muslimer i Kriget mot Dopets Dårskap och Demens därför att 10% av Jordens Befolkning som är Döpta Mördat, Våldtagit och Plundrat till sig 90% av Jordens Resurser.
Hälsningar!
Svenska Kyrkan.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

AVDOP-TROLLDOM TAR DANIEL OCH VICTORIA
Avdop-Trolldom gör att Daniel och Victorias Bröllop blir Begravning därför att dom inte erkänner Avdop som Demokratisk Rättighet.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

ÖSTANBÄCK KLOSTER I HOMOSEXUALITET
Eftersom Sv.Kyrkan är för Homosexualitet och Vi på Östanbäck Kloster vill vara Medlemmar i Sv.Kyrkan förstår Alla att Vi är Homosexuella!
Hälsningar!
Biskop Broder Birger
Östanbäck Kloster.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

SUG KUK I UPPSALA LÖTENKYRKA
Sug Kuk i Uppsala Lötenkyrka när Prästen uppmanar Församlingen att Synda för att ha något att få Förlåtet med argumentet "Utan Arvsynd ingen Förlåtelse"!

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

DOP-AVDOP SAMTAL
Utan Dop finns INTE Avdop och dom Två skall bli Ett i Nya Tidens Ande.
Dop-Avdop Samtal Efterlyses!
Hälsningar!
Biskop Sven Danell.

AVDÖPARNAS DOP-BEVIS said...

REVOLUTION MOT RELIGION
Stadgar för Revolution mot Religion i Nya Tidens Ande.
1. Döpta måste Avdöpa sig och SLUTA dricka Judiskt Blod i Nattvarden!
2. Kampsång
Vi är Vita Vi är Röda.
Hälsningar!
Revolution-Rådet.

UPPSALA KOMMUN said...

TROLLDOM DÖDAR PSYKIATRIKER SEKTEN
Trolldom Dödar Barn och BarnBarn till Döpta Psykiatriker Sekten inom Uppsala Kommun Psykiatriska Öppenvård som utövar Härskarteckniken Time Out Metoden genom att Frysa Ut, Osynliggöra och Tiga ihjäl avvikande Beteende!

UPPSALA KOMMUN said...

HOMOSEXUELLA PSYKIATRIKER SEKTEN
Homosexuella Psykiatriker Sekten utövar Härskarteckniken Time Out Metoden som Fryser ut, Osynliggör och Tiger ihjäl Alla som INTE bejakar Sektens Homosexualitet!

UPPSALA KOMMUN said...

DÄRFÖR TROR SVENSKARNA TROLLDOM
Svenskarnas Skuld och Skam beror på att deras Brott mot Skapelseordningen iform av Otukt och Sodomi Tror Trolldom som avslöjar deras Synder eftersom det är det dom är mest Rädd för!

AVDÖPAR-KYRKAN said...

PRÄST-KALL TILL AVDÖPAR-KYRKAN
Prästen Peter Nilsson Kallelse till Präst i Avdöpar-Kyrkan prövades på Stadsbiblioteket i Uppsala 1/4-2011 kl:12:00-13:30 och Peter Nilsson blev Godkänd.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

KATOLSK KYRKOHERDE AVDÖPER SIG
Kyrkoherde Andreas Bergman i Katolska Församlingen i Uppsala frågade Avdöparen hur Avdop går till?
Avdöparen tog bort Korsets Tecken ifrån Kyrkoherdens Panna, Mun och Hjärta bara genom att säga det och avslutade med Emet Amen=Avdopet Vinner Sanning!
Kyrkoherden skrek att det vill han INTE vara med om!
Det är redan gjort! Svarade Avdöparen.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

DÖPTA MUSLIMER AVDÖPER SIG
Döpta Muslimer som Döper sig i Kyrkan för att få stanna i Sverige måste Ärkebiskopen Anders Wejryd Avdöpa om Muslimerna INTE får stanna i Sverige och Anders Wejryd INTE skall ha deras Liv på sitt Samvete!
Hälsningar! Avdöparen.

UPPSALA KOMMUN said...

SHIP TO GAZA
Muslimer som INTE reagerar på att Mattias Gardell Ship To Gaza i Missionskyrkan i Uppsala Måndag 14/3-2011 kl:19:00 visar Bilder på hur Mohammed Knullar Hundar och Grisar samt har en Bomb i Turbanen samt att Muslimska Kvinnor i Slöja visar Fittan medan dom Onanerar måste vara IDIOTER! På frågan om Mattias Gardell verkligen törs visa dessa Bilder svarar han!
Visst törs jag det! Muslimer är som alla andra! Dom är INTE konstigare än någon annan!
Dessa Bilder visar jag för att Bryta Homofobin i Världen!

AVDÖPAR-KYRKAN said...

AVDÖPAREN TILLHÖR SKOLTFOLKET
Avdöparen kommer ifrån Petsamo i Norra Finland vars förfäder vandrade ner till Enare och Fiskade i Tornedalen på Sommaren där några äktade Kväner (Kvinnor) och blev kvar.
Skoltfolket genomgår en egen Dopritual vid Mognad att förstå sig på Väsen, vilket Skoltfolket behärskar med Trolldom som specialitet.

UPPSALA KOMMUN said...

SVENSKA MUSLIMER SOM KONVERTERAR
Svenska Muslimer som försvarar Kyrkans Otukt och Sodomi (Sex med Djur) och samarbetar iform av föreläsningar m.m. har i Princip Konverterat till Kristendomen!

UPPSALA KOMMUN said...

ILSKEN ORGASM
Ilsken Orgasm uppstår när Religionens dyrkan av Renhet som förutsätter sin egen Smuts avslöjas! Orgasmen Hotar, Spottar, Svär och Skriker!

UPPSALA KOMMUN said...

IMAM MOHAMMAD MUSLIM MISSIONKYRKAN
Muslimer som INTE reagerar på att Mattias Gardell Ship To Gaza i Missionskyrkan i Uppsala Måndag 14/3-2011 kl:19:00 visar Bilder på hur Mohammed Knullar Hundar och Grisar samt har en Bomb i Turbanen samt att Muslimska Kvinnor i Slöja visar Fittan medan dom Onanerar måste vara IDIOTER! På frågan om Mattias Gardell verkligen törs visa dessa Bilder svarar han!
Visst törs jag det! Muslimer är som alla andra! Dom är INTE konstigare än någon annan!
Dessa Bilder visar jag för att Bryta Homofobin i Världen!

UPPSALA KOMMUN said...

UPPSALA RELIGIONS KRIG
Avdöpar-Kyrkan tar bort Korsets Tecken ifrån Panna, Mun och Hjärta på samtliga Kyrkor i Uppsala som har gått samman och Döper Avdöpare i Blod, Eld och Ande bara genom att säga det!

UPPSALA KOMMUN said...

LIVETS ORD DRICKER JUDISKT BLOD
Livets Ord dricker Judiskt Blod i Nattvarden, vilket förklarar Förintelsen!

AVDÖPAR-KYRKAN said...

AVDÖPAR SÄLLSKAPET
Utan Gud blir INTET till i vilket Gud blir till i en sådan stark dragningskraft inåt sig själv att det exploderar utåt i Ljus utanför Universums Mörker!
Hälsningar! Avdöpar Sällskapet.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

UPPSALA ALLAN PETERSSON SÄLLSKAP
Utan Gud blir INTET till i vilket Gud blir till i en sådan stark dragningskraft inåt sig själv att det exploderar utåt i Ljus utanför Universums Mörker!
Hälsningar!
Uppsala Allan Petersson Sällskap.
Håkan "Hubbe" Larsson
och
Avdöpare Danell.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

UPPSALA ALLAN PETTERSSON SÄLLSKAPET
Utan Gud blir INTET till i vilket Gud blir till i en sådan stark dragningskraft inåt sig själv att det exploderar utåt i Ljus utanför Universums Mörker!
Hälsningar!
Uppsala Allan Petersson Sällskap.
Håkan "Hubbe" Larsson
och
Avdöpare Danell.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

UPPSALA ALLAN PETTERSSON SÄLLSKAPET
UPPSALA ALLAN PETTERSSON SÄLLSKAPET
Utan Gud blir INTET till i vilket
Gud blir till i en sådan stark dragningskraft inåt sig själv att det exploderar utåt i Ljus utanför Universums Mörker!
Hälsningar!
Uppsala
Allan Pettersson Sällskapet.
Håkan "Hubbe" Larsson
och
Avdöpare Danell.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

DÖPT JUDENDOM=DÅRSKAP & DEMENS
Karl Marx=Döpt Jude=Socialism
Adolf Hitler=Döpt Jude=Nazism
Teodor Herzel=Döpt Jude=Sionism
Albert Einstein=
Döpt Jude=Relativism
Sigmund Freud=
Döpt Jude=Psykoanalysen
Dopets Dårskap & Demens kombinerat med Judendomens Höga IQ är förödande!
Hälsningar! Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

DOP-AVDOP SJÄLAVÅRD
Biskop Sven Danell Avdöpar-Kyrkan inbjuder till Själavård i
Dop-Avdop Samtal på Internet!
Ställ Frågor och få Svar!
Hälsningar! Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

DOP BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN
Hitler, Stalin, Franco, Mussolini, Busch och Blair Alla Döpta som sätter Världen i Brand när deras Paradis blir andras Helvete!
Av den anledningen bör Alla Döpta som har ett Samvete Avdöpa sig!
Hälsningar! Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

AVDÖPAR-KYRKAN ORGANISERAR SCHAMANER

AVDÖPAR-KYRKAN said...

JESUS ÄR SCHAMANERNAS SCHAMAN
Jesus Trolldom går på Vatten, Uppväcker Döda, Får Lama att gå och går igen som Död efter att Schamanen Johannes Döparen i Djurhudar gett Jesus Schaman Anden i Jordan Floden

UPPSALA KOMMUN said...

UPPSALA KOMMUN CESURERAR KULTUR
OFÖDDA BARNENS DAG!
Vad har det med Kultur att göra?
Uppsala Kommun Kriterier för Kulturnatten är Dans, Musik, Blidkonst, Mat och Poesi!
Ofödda Barnens Dag måste förklara sitt Evenemang för att få delta på Uppsala Kulturnatt!
Hälsningar! Sofia Blomgren Uppsala Kulturnatt-General.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

AVDÖP GUDS GIRIGA
Avdöp Guds Giriga som hela tiden vill ha mer av Gud och INTE blir nöjda förrän dom blir Ett med den Kosmiska Orgasmen!

AVDÖPAR-KYRKAN said...

GOD DAG SCHAMAN I AVDÖPAR-KYRKAN
Avdöpar-Kyrkan ( Internet ) är Trosamfund som med kunskap främjar Schaman-Vetenskap!
Medlemmarna Hälsar Varandra!
-God Dag Schaman-

AVDÖPAR-KYRKAN said...

PÅSKUPPROPET SOM UTFÖRSÄKRAR
Präster, Politiker och Försäkringskassan!
Sjuka Dop som vägrar Avdöpa sig måste utförsäkras därför att Döpta mår bäst när dom mår dåligt och därför ligger Samhället till Last!

UPPSALA KOMMUN said...

SCHABLON JESUS OVE WIKSTRÖM
Schablon Jesus Ove Wikström Hyllar Hitler när han dricker Judiskt Blod i Nattvarden och därmed Orsakar Förintelsen!

UPPSALA KOMMUN said...

DÖPTAS SKYLDIGHET
Alla Döpta som INTE Botar Sjuka Dop med Avdop Dödas med Trolldom!
Emet Amen= Trolldomen Vinner Sanning!
Hälsningar!
Uppsala Kommun.

UPPSALA KOMMUN said...

FÖRÖVARNA DANELL
Efter att Konstant Otvättade och Lik Luktande Förövaren Danell Slog sin Son så Hårt i Tinningloben att Nära Döden Upplevelser uppstod förlorar Alla i Släkten Danell på att ha Förövaren som Förebild eftersom det bara är en Tidsfråga innan Trolldomen tar dom till Helvetet där Förövaren finns!
Hälsningar! Uppsala Kommun.

UPPSALA KOMMUN said...

UTVALD AVDÖPARE
Döpta Paavo Renkolainen i Uppsala säger sig Höra Gud säga att Avdöparen är Utvald och säger sig ha fått Sanningens Ande som Jesus efter samlag med sin Katt och därför skrämde Kyrkans Barngrupper när han låg Naken i Kyrkans Skogar och Onanerade för öppen Ridå!
Hälsningar! Uppsala Kommun.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

KOMPROMISS DOP-AVDOP
Kompromissen mellan Döpta och Avdöpta för att Trolldomen INTE skall Döda Alla Döpta är att Döpta Godkänner Avdop som en Demokratisk Rättighet Juridiskt och Litturgiskt och att Avdop blir lika mycket Regel som Undantag i Världens Alla Kyrkor!
Hälsningar! Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

DOPET DÖDAR GUD
Döpt Kristendom har Dödat Gud genom att dricka Blodet och äta Kroppen som utgav Gud därför att Kristendomens Själ finns i Blodet och dricker Blodet för att få Gudomlig Själ och bli Gud!
Så läng du inte utfört Handlingen är du dess Herre men väl utförd är du dess Slav.
Hitlers Paroll var att Symbolik och Handling alltid går Hand i Hand, vilket Alla Döpta Präster ochså Hävdar när dom Förlåter Hitler som är Välkommen in i Kyrkans Himmelrike om Hitler Ber om Förlåtelse.
Bot mot denna Dopets Dårskap och Demens Botas bara med Avdop!
Hälsningar! Avdöpar-Kyrkan.

AVDÖPAR-KYRKAN said...

FÖRENINGEN TVÅNGSDÖPTA BARN
Tvångsdöpta Barn som farit illa av Dopet kräver Staten på Milliard Belopp som Kompensation för att Dopet gjort Livet till Ett Helvete!
Hälsningar!
Föreningen Tvångsdöpta Barn.

UPPSALA KOMMUN said...

BÖN MED AVDÖPAR-KYRKAN
Herre Jesus!
Låt All Tvångsdöpt Bitterhet Helas med Avdop!
Herre! Hör vår Bön!
I Fadern, Sonen och den Heliga Andes Namn! Amen!

UPPSALA KOMMUN said...

BÖN MED AVDÖPAR-KYRKAN
Herre Jesus!
Döda Alla Döpta Präster, Pastorer med Barn och BarnBarn som Välkomnar Hitler in i Kyrkornas Himmelrike om Hitler Ber om Förlåtelse och Drick deras Blod som dom Dricker ditt Blod om dom inte Avdöper Alla som far illa av Dop!
Herre! Hör Vår Bön! Amen!

UPPSALA KOMMUN said...

FÖRENINGEN TVÅNGSDÖPTA BARN
Alla som INTE stöder Föreningen Tvångsdöpta Barn är Facister!

UPPSALA KOMMUN said...

PEDOFIL PRÄSTER
Pedofil Präster TROR sig Veta vad som är Bäst för Barnen och tar sig därför Rätten att Förgripa sig på dom med Tvångsdop!
Hälsningar!
Uppsala Kommun.

UPPSALA KOMMUN said...

MAX DISKRIMINERAR JUDAR
MAX Stora Torget i Uppsala avhyser överlevande från Förintelsen därför att MAX Ägare förespråkar drickandet av Judiskt Blod i Nattvarden!

AVDÖPAR-KYRKAN said...

DÖPTA NAZISTER
Avdöpar-Kyrkan Varnar för Döpta Nazister som dricker Judiskt Blod i Nattvarden!
Kom INTE sedan att Ni INTE visste att Alla Döpta sitter i samma Båt som Hitler med Tanke på att Hitler var Döpt!

AVDÖPAR-KYRKAN said...

DÖPTA DEMONER
Döpta Demoner Talar alltid ur egen erfarenhet och vet vad det innebär att vara Demon. Dopet utgjuter Demonen över Tvångsdöpta Barnet som bara blir Befriad med Avdop!

UPPSALA KOMMUN said...

DOPETS DEMONER OCH AVDÖPAR-KYRKAN
Avdöpar-Kyrkan (Internet) Befriar ifrån Dopets Demoner!

UPPSALA KOMMUN said...

AVDÖPT KUNGAHUS KRACKELERAR
Efter att Konstnär Erling Johansson i Avdöpar-Kyrkan utövat Trolldom på Svenska Kungahuset i Avdop-Gudstjänster under 2 års tid har det gått utför för det Svenska Kungahuset och mer kommer, vilket Ingmar Bergman fick erfara när Trolldomen tog honom 3 månader innan han dog!

UPPSALA KOMMUN said...

KORPELA I NIKKALA
Återuppväckta Sex-Sekten Korpela-Rörelsen i Nikkala är en del av Svenska Kyrkan och Botar Synd med Synd där Sexobjekten i Porrfilmer visar Internet under sökord "Bilder ifrån Nikkala"!
Hälsningar!
Korpela i Nikkala.

UPPSALA KOMMUN said...

RIV ALLA SVENSKA KYRKOR
Svenska Kyrkor är INTE en Kulturskatt utan en Kulturskam sedan Ärkebiskop K-G Hammar bytt ut Korset mot Kuken med Fotoutställningen i Uppsala Domkyrka Kulturnatten 1998. Alla Svenska Kyrkor bör därför Rivas och ge plats för ett Kors!

AVDÖPAR-KYRKAN said...

DOP SOM ORMEN
Dop som Ormen Frestar med Oskuld för att åstadkomma Skuld!

AVDÖPAR-KYRKAN said...

MATS DANELL AVHANDLING
Avdop Botar Dopets konstruerade intentioner i samtalen mellan Läroplanen och Elevinflytandet!

JAHVE-KYRKAN said...

SEX MED DÖDEN
Nådetjuven Bertil Normark Ringde och ville förklara sin Kärlek till Avdöparens Hustru, vilket han ICKE fick och tog sitt Liv strax där efter med resultatet att Avdöparens Hustru blev fullt upptagen med att Tänka på Bertil Normark i Allt vad hon gjorde Dag och Natt så till den milda grad att hon längtar efter att få förenas med Bertil!

UPPSALA KOMMUN said...

PAAVO RENKOLAINENS VREDE
När Paavo Renkolainens 40 år äldre framlidna Hustru Anna Stönade "Kom till Mamma" under Samlagen tog Paavo ut Skiljsmässa för att bli Eremit som "Tror" att hans Vrede kommer ifrån Gud!

UPPSALA KOMMUN said...

LIVETS ORD BANNLYSER AVDÖPAREN
Livets Ord Bannlyser Avdöparen som upprepade gånger Ropade "GUUUUD ÄÄÄRR GOOOD" när Pastor Ulf Ekman irriterat Skrek! -Jag känner ICKE den Mannen- varpå Avdöparen blev utslängd medan han Ropade! "GUUUUD ÄÄÄRRR GOOOD"!

JAHVE-KYRKAN said...

PAIDEIA INBJUDER AVDÖPAREN
Paideia inbjuder Avdöparen att högtidlighålla 10:års Jubileet i Uppsala 14-16/8 2011.
TACK! Paideia.

JAHVE-KYRKAN said...

AVDÖPAREN ÄR FÖRLÅTEN
Alla Kristna Avdöparen Bett om Förlåtelse och som har Förlåtit Avdöparen Fattar INTE att Jesus Botar Sjuka Dop med Avdop!

JAHVE-KYRKAN said...

HEMLÖS AVDÖPARE
Det är på Frukten man känner Trädet när Gudsförnekarna Benita Knutson och Eric Knutson visar Vem framlidna Föräldrarna Paul och Leonore Knutson var, vilket Biskop Sven Danell kan bekräfta efter Knutsons Polisanmälan mot Avdöpare Danell som orsakade Avdöpare Danell Hjärnblödning och Avdöpare Danell blivit Misshandlad i Uppsala Lötenkyrka, Pingstkyrka, Livets Ord och Katolska Kyrkan.
Det är bara Döpta som angriper Avdöparen utan att Be om Förlåtelse!
Hälsningar! Jahve-Kyrkan.

JAHVE-KYRKAN said...

ALLA PRÄSTER ÄR PEDOFILER
Alla Präster som Tror sig veta vad som är bäst för Barnen och därför tar sig Rätten att förgripa sig på Barnen med TvångsDop är Pedofiler som bör Straffas.
Hälsningar! Jahve-Kyrkan.

JAHVE-KYRKAN said...

JESUS BOTAR SJUKA DOP
Jesus Botar Sjuka Dop därför att Alla Döpta har Sex med Djur och det är bara ett Kokt Stryk som får Döpta att begripa vad dom håller på med!
Folk som INTE sätter sin tilltro till Jahve är ingenting att ha!
Hälsningar! Jahve-Kyrkan.

JAHVE-KYRKAN said...

JESUS BOTAR SJUKA DOP
Jesus Botar Sjuka Dop med Avdop därför att Alla Döpta har Sex med Djur och det är bara ett Kokt Stryk som får Döpta att begripa vad dom håller på med!
Folk som INTE sätter sin tilltro till Jahve är ingenting att ha!
Hälsningar! Jahve-Kyrkan.

JAHVE-KYRKAN said...

GOTTSUNDA KYRKA HOTAR AVDÖPAREN
Gottsunda Kyrkan Hotar att Hugga Huvudet av Avdöparen ifall Avdöparen INTE omvänder sig till Kristendomen och därmed vill Tvinga Avdöparen på Rätt Väg!
Avdöparen svarade att Avdöparens Gud har gett Avdöparen en Fri Vilja och Tvingar INTE någon till något!
Diakonissan Skrattade Avdöparen Rakt i ansiktet med Kyrkoherde Göran Bohmans Goda Minne!

JAHVE-KYRKAN said...

PROTESTERA MOT PRÄSTERNA
Protestera mot Prästerna därför att dom INTE vill ta bort Korsets Tecken ifrån Panna, Mun och Hjärta på Alla Döpta som vill det och det Skriftligt (Avdop-Bevis) med Tanke på att det bara är Prästerna som ägnar sig åt Okulta Besvärjelser.

JAHVE-KYRKAN said...

PRÄSTERNA BERGLING VÅLDTAR BARN
Professor Curt Bergling i Uppsala vägrar att ogiltigförklara Pappan Martin Berglings TvångsDop av Avdöparen 1951 som Avdöparen likställer med Sexuella Övergrepp!

JAHVE-KYRKAN said...

SATAN ÄR KRISTEN
Om Kristendomen Skapat en Döpt Dåre som Hitler och Hitler ångrar sig i Helvetet, varför vill INTE Kristenheten Lära sig något av detta?

JAHVE-KYRKAN said...

HEDERSMORD I SLÄKTEN DANELL
När Johan Danell offentligt sa att Släktingarna Danell INTE är mer Religiösa än Katterna och Hundarna dom Knullar blev han Mördad p.g.a. Johan med Sanningen Kränkte Släktingarnas Heder!
Samma Öde som drabbade Johan Danell håller på att drabba Biskop Sven Danell.

UPPSALA TEOLOGISKA HÖGSKOLA said...

GUD UNDERKÄNNER KYRKAN
Det står INTE "Ty så älskade Gud KYRKAN att Gud utgav sin Enda Son"!
Det står VÄRLDEN!

UPPSALA TEOLOGISKA HÖGSKOLA said...

GUD UNDERKÄNNER KYRKAN
Det står INTE "Ty så älskade Gud KYRKAN att Gud utgav sin Enda Son"!
Det står VÄRLDEN!

TORNEDALENS TEOLOGISKA HÖGSKOLA said...

GUD UNDERKÄNNER KYRKAN
Det står INTE "Ty så älskade Gud KYRKAN att Gud utgav sin Enda Son"!
Det står VÄRLDEN!

TELAVIV TEOLOGISKA HÖGSKOLA said...

GUD UNDERKÄNNER KYRKAN
Det står INTE "Ty så älskade Gud KYRKAN att Gud utgav sin Enda Son"!
Det står VÄRLDEN!

TORNEDALENS TEOLOGISKA HÖGSKOLA said...

DOP UTAN DOP FÖR ANALFABETER
Döpta som INTE förstår Dopets innebörd vet INTE vad dom skall Avdöpa sig ifrån, vilket Tornedalens Teologiska Högskola (Internet) vill Råda Bot på!

TORNEDALENS TEOLOGISKA HÖGSKOLA said...

NIKKALA IDIOTEN
Fabo ifrån Vuono betalade hela Hugo Danells utbildning med uppehälle vid Ultuna Agronom Linje.
Vid studentexamen i Haparanda vilade Hugo Danell i ett Hav av Blommor och Uppvaktning som en Indisk Guru i studentmössa.
Hugo Danells självklara begåvning kom på Skam när sönerna Sven och Johan var ett snäpp värre och fick Hugo Danell ur balans som då slog blindt omkring sig, vilket kostade Johan Livet och höll på att kosta Sven Livet ochså.
Under studietiden gick Hugo Danell under Öknamnet "SISU" d.v.s. envis och styvnackad med en exeptionell syn på Avel.
Hugo Danell levde på sin sk självklara begåvning som tangerade Högmod, vilket flera såg upp till och ville efterlikna som ex.vis Agronom Lars Danell.
Hugo Danell bröt med Släktens Laestadianism (Korpela-Rörelsen) när han tillverkade sin förstfödde Son utanför äktenskapet en sk Oäkting och begåvningens Gloria hamnade på sne med ett liv i utförsbackens avgrund.
Hugo Danell dog Juli 1979 och tog sin sk självklara begåvning i Döden han förtjänade efter att han Mördat Johan och försökt Mörda Sven.

UPPSALA TEOLOGISKA HÖGSKOLA said...

TORRDÖPAR-KYRKAN TORRDÖPER
Torrdöparna Torrdöper ur en Tom Dopfunt med Förnuft i Jahve-Ljus utanför Universums Mörker! Amen!
Hälsningar!
Torrdöpar-Kyrkan.

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 202   Newer› Newest»